Eleganță și îndrăzneală: Automobili Lamborghini prezintă Huracán EVO Fluo Capsule

Știri

Eleganță și îndrăzneală: Automobili Lamborghini prezintă Huracán EVO Fluo Capsule

Sant'Agata Bolognese, 3 noiembrie 2020 - Automobili Lamborghini prezintă Huracán EVO Fluo Capsule: o nouă colecție de culori strălucitoare și îndrăznețe pentru mașina super sport V10, realizată într-un finisaj exterior mat, cu nuanțe și opțiuni complementare la interior.

Inspirat de tradiția culorilor vibrante care îmbogățesc liniile și forma inimitabilă a modelelor Lamborghini, Huracán EVO Fluo adoptă o schemă bicoloră îndrăzneață, care animă dinamismul mașinii și îi subliniază prezența pe drum. Cinci configurații exterioare și interioare în Verde Shock (verde), Arancio Livrea (portocaliu), Celeste Fedra (albastru), Arancio Dac (portocaliu) și Giallo Clarus (galben) se combină cu negrul mat de pe acoperiș, bara frontală și pragurile laterale. Detaliile componentelor negru mat sunt alese în noile culori fluo, cum ar fi o dungă colorată pe oglinzile laterale negre și linii verticale colorate pe splitterul din spate, conferind mașinii o personalitate sportivă, dar plină de farmec.

În interiorul complet negru, noile scaune sport sunt alternative opționale la scaunele confort standard, în Alcantara sau piele monocromă, cu finisaj EVO sportivo. Capacul butonului Start & Stop și scutul Lamborghini brodat pe tetieră sunt finisate într-una dintre cele cinci noi culori fluorescente, care se potrivesc cu tonurile exterioare. Rezultatul este un joc extrem de tehnic al contrastelor, expresia celor care îndrăznesc să fie diferiți într-o operă de artă stradală, tânără și elegantă.
 
Huracán EVO Fluo Capsule este disponibil pe modelul Huracán EVO 2021.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)