HURACAN

Din trecutul nostru, am învățat perfecțiunea. Astfel s-a născut primul model de Lamborghini Huracán. Mai multă performanță, mai mult control, mai multă inovație. Huracán este echipat cu un motor puternic V10 și cele mai noi tehnologii pentru performanțe absolute. Conceput pentru a garanta cea mai bună performanță și control în orice condiții de conducere, se poate ajunge ușor la limită, ca să nu mai vorbim de distracția extremă, datorită tehnologiei precum cutia de viteze dublă Lamborghini Doppia Frizione (LDF) și tracțiunea integrală controlată electronic. Bucurați-vă de cea mai bună experiență de conducere din toate timpurile. Descoperiți toate modelele Lamborghini Huracán.

Urus

Lamborghini Urus este primul autovehicul utilitar Super Sport din lume în care luxul, sportivitatea și performanța se combină cu confortul și versatilitatea. Oferă cea mai bună dinamică de conducere din clasa sa, alături de eleganța inconfundabilă a designului. Urus întruchipează caracteristicile mai multor tipuri: sportiv, elegant și off-road, și este potrivit pentru conducerea zilnică în diverse medii. Cu sunetul surprinzător de distinct al motorului său, alături de performanța ridicată, Lamborghini Urus nu este deloc tipic.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)