URUS PERFORMANTE

DESCHIDEȚI ORICE DRUM
PUTERE (CV) / PUTERE (KW)
650 CV / 478 kW
VITEZA MAXIMĂ
305 km/h
0-100 KM/H
3.6 s
Urus Performante

PREZENTARE GENERALĂ

Urus Performante oferă o selecție de vopsele perlate și elemente stilistice care îmbrățișează culorile vii tradiționale ale Lamborghini. Acest nou domeniu al personalizării prezintă stilul inimitabil și performanțele uimitoare ale primului autovehicul utilitar super sportiv din lume. Duceți libertatea Urus la un nivel mai înalt prin explorarea unui stil nou, ca o expresie a personalității dumneavoastră. Deschideți orice drum, descătușați-vă personalitatea.

EXTERIOR

EXTERIOR

Colecția captivantă Urus Performante vă încântă printr-o intensitate strălucitoare, care exprimă încredere în sine și caracter sportiv. Trei opțiuni de vopsea perlată – Verde Mantis, Arancio Borealis și Giallo Inti – oferă o interpretare modernă a culorilor puternice originale, strâns legate de tradiția Lamborghini. Partea inferioară a barelor de protecție, pragurile laterale și plafonul, vopsite cu Black Gloss, creează un efect dramatic în două nuanțe, în timp ce jantele Taigete de 23″, de culoarea Shiny Black accentuată corespunzător, captivează atenția.

INTERIOR

INTERIOR

Măiestria și tehnologia de ultimă oră se combină în interiorul luxos. Pentru prima dată în cazul Urus, scaunele ventilate din Alcantara® bicolore corespund cu culoarea exterioară, fiind disponibile în nuanțele Verde Faunus, Arancio Leonis sau Giallo Taurus. Detaliile exprimă o energie elegantă, cu cusături Q-citura standard în forma hexagonală tradițională, precum și cu broderii dedicate, pachetul mic Interior Carbon și inserții din aluminiu anodizat negru.

PRIMUL LAMBORGHINI CONECTAT

PRIMUL LAMBORGHINI CONECTAT

Datorită conectivității de ultimă generație cu opțiuni exclusiviste de navigație, confort, siguranță și divertisment, experiența Urus Performante atinge niveluri fără egal, atât la bord, cât și la distanță.

SPECIFICAȚII TEHNICE

CILINDREE
3,996 cm³ (243.85 cu in)
PUTERE MAXIMĂ
666 CV (490 kW) @ 6,000 rpm
VITEZA MAXIMĂ
306 km/h
ACCELERARE 0-100 KM/H (MPH 0-62)
3.3 s
NUMĂRUL DE CILINDRI
8
Solicitare detalii
Trimite un e-mail prin acest fomrular

Informații despre clienți

Am dori să vă informăm în continuare în legătură cu ultimele noutăți despre produse, oferte și servicii de marketing. Toate informațiile furnizate vor fi utilizate și prelucrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Da, doresc să primesc știri despre produse, oferte și servicii de marketing prin:

MOTOR ȘI TRANSMISIE

engine
MOTOR

Urus Performante are un motor V8 twin-turbo cu o putere maximă de 650 CP și oferă cel mai bun raport putere-greutate din segmentul SUV.

safety
SIGURANȚĂ ȘI SISTEME DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

Dotat cu cele mai actuale sisteme de tracțiune și siguranță, Urus Performante poate fi personalizat pentru a corespunde cerințelor clienților.

anima
ANIMA

Selectorul ANIMA se află la baza dinamicii conducerii Lamborghini, sistemul cheie de control pentru selectarea configurației dorite.

info
TEHNOLOGIE ȘI INFOTAINMENT

Sistemul de Infotainment Lamborghini III (LIS III) este prevăzut cu două ecrane tactile intuitive cu feedback haptic, comenzi vocale interactive și trei afișaje inovatoare de înaltă definiție.

transmission
TRANSMISIE ȘI ȘASIU

Urus Performante este dotat cu sisteme de ultimă generație pentru controlul dinamicii autovehiculului.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)