REVUELTO

DE ACUM ÎNAINTE
PUTERE (combinata ICE+EE)
1015 CV
VITEZA MAXIMĂ
>350 km/h
0-100 KM/H
2.5 s
Urus Performante

PREZENTARE GENERALĂ

Chiar înainte de a sărbători cea de-a 60-a aniversare a mărcii, Lamborghini a dezvăluit Revuelto, prima masină super sport hibrid HPEV (High Performance Electrified Vehicle). Cu Revuelto, Lamborghini a stabilit un nou standard de performanță pentru tehnologia de la bord și plăcerea de a conduce. Experiența oferită de Revuelto este atinsă datorită unui propulsor care furnizează un total de 1015 CV, combinând puterea unui motor cu combustie internă cu 12 cilindri, trei motoare electrice de înaltă densitate și o cutie de viteze electronică transversală revoluționară. Puterea hibridizării este exploatată pentru a duce performanța și emoțiile de conducere la un nivel fără precedent.

Disponibilitatea modelelor Lamborghini poate varia în funcție de țară. Pentru mai multe informații, contactați dealerul local.

EXTERIOR

EXTERIOR

Revuelto onorează tradiția Lamborghini și inaugurează o nouă eră în designul său exterior. În timp ce silueta mașinii urmează linia centrală iconică, liniile ascuțite sculptate și razele negative netede creează o formă high-tech care plasează Revuelto în mod inconfundabil în noua generație de supermașini Lamborghini. Iconicul V12 este sărbătorit prin expunerea în întregime în partea din spate.

INTERIOR

INTERIOR

Interiorul Revuelto aduce conceptul "Feel Like a Pilot" la cea mai înaltă expresie a sa: volume simple, simetrie și o abordare concentrată pe șofer fac din interior o stație de control puternică pentru conducător. Mediul futuristic creează o conexiune fluentă între șofer și mașină, în timp ce elementele exclusive în formă de hexagon îndeplinesc dubla misiune de a evoca modelele anterioare și de a evidenția caracteristici funcționale complet noi.

PRIMUL LAMBORGHINI CONECTAT

CONECTEAZĂ-TE CU REVUELTO

Tehnologia de conectare prezentă în Revuelto aduce ce este mai bun din cele două lumi, preluând serviciile deja disponibile pentru Urus și Huracán, pentru a aduce plăcerea de a conduce la un nou nivel.

SPECIFICAȚII TEHNICE

CILINDREE
3,996 cm³ (243.85 cu in)
PUTERE MAXIMĂ COMBINATĂ
1015 CV
VITEZA MAXIMĂ
>350 km/h
ACCELERARE 0-100 KM/H (MPH 0-62)
2.5 s
CONSUM
Datele privind consumul de combustibil și emisiile se află în etapa de aprobare.
EMISII C02
Datele privind consumul de combustibil și emisiile se află în etapa de aprobare.
Solicitare detalii
Trimite un e-mail prin acest fomrular

Informații despre clienți

Am dori să vă informăm în continuare în legătură cu ultimele noutăți despre produse, oferte și servicii de marketing. Toate informațiile furnizate vor fi utilizate și prelucrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Da, doresc să primesc știri despre produse, oferte și servicii de marketing prin:

CARACTERISTICI

engine
MONOCOQUE

În Revuelto, conceptul de monocoque din fibră de carbon este dus la un nivel cu totul nou prin extinderea sa până în partea frontală, creând un monofuselaj care se inspiră din domeniul aeronauticii.

safety
MOTORUL

Revuelto rescrie în întregime paradigmă tehnică a Lamborghini, începând cu motorul iconic V12, care găsește în primul hibrid Lamborghini oferind o șansă pentru evoluție.

Vehiculul nu este încă oferit spre vânzare și, prin urmare, nu este supus Directivei 1999/94/CE. Datele privind consumul de combustibil și emisiile se află în etapa de aprobare.

anima
CUTIA DE VITEZE

Revuelto este echipat cu o cutie de viteze cu ambreiaj dublu in 8 trepte, instalată transversal în spatele motorului. Această alegere de amplasare prezintă mai multe avantaje.

info
MODURI DE CONDUCERE

Combinația dintre modurile de conducere și cele hibride permite intersecția activă între motorul V12 și motoarele electrice pentru a oferi 13 experiențe diferite de conducere.

transmission
AERODINAMICĂ

Revuelto prezintă o paradigma schimbat în domeniul aerodinamicii, bazat pe patru piloni nou definiți.

transmission
LDVI 2.0

Sistemul Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics (LDVI) a beneficiat, de asemenea, de o redesenare.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)