HURACÁN STO

FIECARE ZI MAI INTENSĂ
PUTERE (CV) / PUTERE (KW)
640 CV / 470 kW
VITEZA MAXIMĂ
310 km/h
0-100 KM/H
3.0 s
AVENTADOR

PREZENTARE GENERALĂ

O mașină super sportivă, creată cu un scop unic, Huracán STO oferă senzația și tehnologia unei mașini de curse autentice, într-un model legal. Experiența îndelungată a Lamborghini în domeniul sporturilor cu motor, îmbogățită prin tradiția sa de câștigător, se concentrează în noul Huracán STO. Aerodinamica sa extremă, dinamica de manevrare perfectă, greutatea extrem de redusă și cel mai performant motor V10 de până acum se combină pentru a declanșa toate emoțiile unei curse în viața de zi cu zi.

HURACÁN STO

EXTERIOR

Abordarea extrem de ușoară și designul funcțional se combină pentru a exprima performanța pură. Deși contururile sale amintesc de Huracán Super Trofeo EVO, Huracán STO prezintă o formă complet revizuită, care optimizează aerodinamica autovehiculului și utilizează fibră de carbon în peste 75% din panourile caroseriei. În special, Cofango – o componentă a caroseriei proiectată special, care include capota frontală și aripile – maximizează performanța aerodinamică frontală și reduce greutatea. Efectul general este senzația imediată de adrenalină a competiției.

HURACÁN STO

INTERIOR

Interiorul prezintă aceeași abordare lejeră, folosind materiale ușoare și de înaltă calitate - în special fibra de carbon. Prezent în panourile portierelor, în detaliile interioare, scaune și covorașe, acest material inovator și distinctiv oferă un aspect super sportiv, care completează perfect finisajele fine din Alcantara® și Carbon Skin®, pentru un plus de performanță și stil funcțional. Deși amintesc de Huracán EVO, soluțiile de interior ale noului Huracán STO contribuie la o reducere generală a greutății comparativ cu modelul anterior. Alături de opțiunile suplimentare precum un nou element decorativ și un lonjeron de întărire a plafonului caroseriei din titan, cu centuri de siguranță în 4 puncte, rezultatul final creează senzația și stilul unei curse reale, din momentul în care vă așezați la volan.

HURACÁN STO

CONECTAȚI-VĂ LA AUTOMOBILUL DUMNEAVOASTRĂ HURACÁN STO

Seria exclusivă și avansată de tehnologii conectate este gata să ducă experiența la volan la un nivel neexperimentat până acum. Lamborghini Connect le oferă șoferilor STO posibilitatea de a se relaxa când nu sunt la volan și funcții actualizate în permanență în timpul condusului.

SPECIFICAȚII TEHNICE

CILINDREE
5.204 cm³ (317,57 cu in)
PUTERE MAXIMĂ
470/640 la 8000 rpm
VITEZA MAXIMĂ
310 km/h
ACCELERARE 0-100 KM/H (MPH 0-62)
3.0 s
Solicitare detalii
Trimite un e-mail prin acest fomrular

Informații despre clienți

Am dori să vă informăm în continuare în legătură cu ultimele noutăți despre produse, oferte și servicii de marketing. Toate informațiile furnizate vor fi utilizate și prelucrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Da, doresc să primesc știri despre produse, oferte și servicii de marketing prin:

DINAMICA ÎN CONDUCERE

HURACÁN STO
AERODINAMICĂ

Orice mașină de curse are nevoie de o aerodinamică extremă, iar Lamborghini și-a utilizat întreaga sa experiență de curse pentru a atinge nivelul de performanță al noului model legal Huracán STO.

HURACÁN STO
SENZAȚIA DE FRÂNARE

Una dintre caracteristicile care diferențiază Huracán STO este sistemul de frânare de ultimă generație. În centrul său se află discul special de frână CCMR carbon-ceramic, dezvoltat de Brembo și derivat din cursele de Formula 1.

HURACÁN STO
ABORDARE LEJERĂ

Deoarece misiunea proiectării noului Huracán STO este insuflarea unei atitudini de curse într-o super-mașină de stradă legală, cuvântul cheie a fost întotdeauna „ușor”.

HURACÁN STO
MOTOR

Când motorul noului Huracán STO se trezește la viață, patrimoniul său moto-sport poate fi simțit și auzit. Lamborghini a aplicat la designul său tot know-how-ul acumulat de la marile Squadra Corse, cum ar fi Huracán ST și GT3 EVO.

HURACÁN STO
MOD DE CONDUS

Pentru a oferi noi culmi de performanță și senzația de mașină de curse autentică, direcția dinamică Lamborghini (LDS) a fost înlocuită la Huracán STO cu un raport de direcție fix și un raport de direcție mai direct și trei noi moduri de condus remarcabile: STO, TROFEO și PIOGGIA.

HURACÁN STO
TELEMETRIE CONECTATĂ LAMBORGHINI (LCT)

Cu telemetria conectată Lamborghini, experiența de condus pe pistă va fi și mai distractivă. Obțineți informații utile despre cum să vă îmbunătățiți stilul la volan și analizează performanța obținută în detaliu cu aplicația UNICA, transformând smartphone-ul în inginerul de pistă personal.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)