MODELE

HURACÁN

URUS

HURACÁN

Descoperiți toate modelele din această familie de automobile exclusive, create pentru a genera cele mai profunde senzații. Combinând expresia maximă a puterii Lamborghini cu rafinamentul exclusiv al măiestriei italiene, această serie întruchipează designul autentic și tehnologia mecanică de ultimă oră. Lamborghini Huracán reprezintă fuziunea perfectă dintre tehnologie și design. Cu liniile sale clare și aerodinamice, concepute pentru a tăia aerul și a domina drumul, veți fi impresionați de la prima vedere. Există o singură plăcere mai mare decât admirarea frumuseții sale de la distanță, plăcerea de a-l atinge. Măiestrie italiană supremă exprimată în finisajele de o finețe și calitate fără egal.

HURACAN

DESIGN

Sculptural și senzual, designul Huracán se bazează pe formele hexagonale accentuate ale atomilor de carbon, în timp ce profilul unitar al plafonului reprezintă un simbol inconfundabil al ADN-ului Lamborghini. Huracán este unic chiar și în întuneric, datorită luminii „tehnologice” a sistemului său de iluminare cu LED-uri. Alegeți modelul Lamborghini Huracán preferat și descoperiți-i specificațiile tehnice.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)