MODELE

URUS

Urus

URUS

Lamborghini Urus este primul autovehicul utilitar super sportiv din lume care combină sufletul unui automobil super sportiv cu funcționalitatea unui SUV. Propulsat de un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri care produce 650 CV și un cuplu de 850 Nm, Urus accelerează de la 0 la 62 mph în 3,6 secunde și atinge o viteză maximă de 190 mph. Designul, performanța, dinamica condusului și senzația la volan se combină fără efort în această abordare vizionară a ADN-ului Lamborghini.

Urus DESIGN

DESIGN

O declarație de libertate, Urus vă permite să explorați orice teren, de la poteci la nisip, gheață, pietriș sau zone stâncoase. Acesta este automobilul super sportiv complet și mult mai mult decât atât. Vă permite să explorați drumuri noi și moduri noi de a vă exprima – să acceptați provocările cu încredere și să trăiți la maximum. Nu vă temeți să mergeți tot mai departe: aceasta este ceea ce doriți. Deschideți orice drum, descătușați-vă personalitatea.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)