HURACÁN EVO SPYDER

FIECARE ZI MAI INTENSĂ
PUTERE (CV) / PUTERE (KW)
640 CV / 470 kW
VITEZA MAXIMĂ
325 km/h
0-100 KM/H
3.1 s
AVENTADOR

PREZENTARE GENERALĂ

Huracán EVO Spyder vă permite să experimentați senzația condusului extrem. Culorile, mirosurile și sunetele se combină cu un design seducător și materiale ultra-ușoare. Motorul V10 aspirat natural de 640 CP sună autoritar, iar sistemul de eșapament anunță prezența unei mașini formidabile. Liniile aerodinamice ale mașinii super sportive, perfect optimizate, taie aerul.

HURACÁN EVO SPYDER

EXTERIOR

Obiectivul acestui design a fost de a elimina plafonul fără a afecta eficiența aerodinamică sau rigiditatea la torsiune, îmbunătățind în același timp liniile și proporțiile originale, caracteristice, cu soluții aerodinamice elegante. De la detaliile aerodinamice frontale până la orificiile de admisie ale capotei frontale, de la admisia de aer de pe fiecare spoiler până la eșapament, automobilul se exprimă într-un singur limbaj: cel al evoluției naturale, exprimând cele mai avansate tehnologii, accentuând în același timp frumusețea inerentă a liniilor pure.

HURACÁN EVO SPYDER

INTERIOR

Habitaclul dispune de un sistem de ultimă generație cu ecran tactil de 8,4″ încorporat în consola centrală, din care se controlează autovehiculul și funcțiile de divertisment. Finisajele interioare exclusiviste, create pe baza unui design italian autentic, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Tapițeria este disponibilă din piele, Alcantara și Carbon Skin®, un material inovator din fibră de carbon, disponibil exclusiv pentru Lamborghini.

HURACÁN EVO SPYDER

CONECTAȚI-VĂ LA AUTOMOBILUL DUMNEAVOASTRĂ HURACÁN EVO SPYDER

Datorită noilor servicii conectate, experiența la bordul Huracán EVO Spyder devine mai plăcută, la distanță sau prin utilizarea aplicației Lamborghini UNICA. Opțiunile exclusiviste de confort, navigație, siguranță și divertisment vă permit să vă gestionați modelul Lamborghini mai bine decât până acum.

SPECIFICAȚII TEHNICE

CILINDREE
5.204 cm³ (317,6 cu.in.)
PUTERE MAXIMĂ
640 CV (470 kW) la 8.000 rpm
VITEZA MAXIMĂ
325 km/h (202 mph)
ACCELERARE 0-100 KM/H (MPH 0-62)
3.1 s
Solicitare detalii
Trimite un e-mail prin acest fomrular

Informații despre clienți

Am dori să vă informăm în continuare în legătură cu ultimele noutăți despre produse, oferte și servicii de marketing. Toate informațiile furnizate vor fi utilizate și prelucrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Da, doresc să primesc știri despre produse, oferte și servicii de marketing prin:

DINAMICA ÎN CONDUCERE

HURACÁN EVO SPYDER
LDVI

Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics (LDVI) reprezintă creierul tehnologic al EVO Spyder, capabil să coordoneze un sistem complex și sofisticat pentru gestionarea dinamicii condusului.

HURACÁN EVO SPYDER
AERODINAMICĂ

Orice mașină de curse are nevoie de o aerodinamică extremă, iar Lamborghini și-a utilizat întreaga sa experiență de curse pentru a atinge nivelul de performanță al noului model legal Huracán EVO Spyder.

HURACÁN EVO SPYDER
HMI

Noua interfață om-mașină a Huracán EVO Spyder reprezintă o evoluție tehnologică de ultimă generație.

HURACÁN EVO SPYDER
MOTOR

Complet renovat și reproiectat, cu o dinamică optimizată a fluidelor atât la aspirație, cât și la evacuare, acesta este motorul aspirat V10 cu cea mai mare putere specifică.

HURACÁN EVO SPYDER
SUSPENSII

Arhitectura suspensiei la modelul Huracán EVO Spyder formează patrulatere suprapuse care garantează un echilibru perfect între agilitatea autovehiculului și performanța sa sportivă.

HURACÁN EVO SPYDER
DIRECȚIE

Huracán EVO este echipat cu un sistem electronic de servodirecție (EPS), care se adaptează perfect la toate stilurile de condus pentru a garanta cea mai bună asistență la direcție, atât pe pistă, cât și pe șosea, susținând în același timp toate modurile de condus ANIMA.

HURACÁN EVO SPYDER
SISTEM DE DIRECȚIE CU 4 ROȚI

Huracán EVO oferă o combinație unică între sistemul de direcție activ (direcție dinamică Lamborghini) și sistemul de direcție spate (direcție integrală Lamborghini), asigurând cea mai bună performanță dinamică din clasa sa.

HURACÁN EVO SPYDER
TRANSMISIE

Imaginați-vă că puteți utiliza două ambreiaje în aceeași unitate: în timp ce cuplați o treaptă de viteză, cealaltă este deja selectată pentru a reduce la minimum timpul de cuplare/decuplare, un mecanism dublu care permite ambreiajului să funcționeze cât mai instantaneu și fără probleme posibil.

HURACÁN EVO SPYDER
TRACȚIUNE PE 4 ROȚI

Tracțiunea pe 4 roți este controlată electronic și garantează o viteză și o precizie mai mare în distribuirea cuplului între osii.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)