URUS S

DESCHIDEȚI ORICE DRUM
PUTERE (CV) / PUTERE (KW)
650 CV / 478 kW
VITEZA MAXIMĂ
305 km/h
0-100 KM/H
3.6 s
AVENTADOR

PREZENTARE GENERALĂ

The Urus Graphite Capsule le oferă șoferilor Lamborghini posibilitatea de a călători oriunde, cu o personalitate și un stil inimitabil. Cu un aspect puternic și o alură dinamică, aceste configurații exclusive combină culorile mate sofisticate cu efect satinat cu detalii contrastante în culori vii, care exprimă interpretări noi și atrăgătoare ale personalității dumneavoastră. Este momentul să vă descoperiți propria personalitate. Acceptați noi provocări și exprimați-vă personalitatea la bordul primului Super SUV din lume. Deschideți orice drum… descătușați-vă personalitatea.

URUS S

EXTERIOR

Noile culori mate ale Urus Graphite Capsule – Nero Noctis, Grigio Keres, Grigio Nimbus și Bianco Monocerus – accentuează și mai mult liniile sportive, puternice ale Super SUV. Culorile vibrante, cu finisaje strălucitoare, creează un contrast puternic cu detaliile exterioare specifice, accentuate de difuzorul spate negru lucios și jantele Taigete de 23″. Împreună, aceste noi combinații de culori exclusive creează o intensitate fascinantă. Lăsați-vă captivați de aspectul îndrăzneț și inovator, în două tonuri, care vă va purta pe orice drum, într-un stil sportiv și elegant fără precedent.

URUS S

INTERIOR

Sunt disponibile patru configurații interioare pentru combinațiile bicolore ale Urus Graphite Capsule, fiecare dintre acestea completând perfect exteriorul impresionant, pentru un aspect și mai remarcabil. Deschideți-vă orizonturi noi în stilul personal, cu ajutorul unor elemente precum scaunele perforate și ventilate din Alcantara®, cusăturile Q-citura hexagonale dedicate, sigla brodată, precum și inserțiile din fibră de carbon cu finisaje mate și detaliile din aluminiu anodizat negru.

URUS S

PRIMUL LAMBORGHINI CONECTAT

Datorită conectivității de ultimă generație cu opțiuni exclusiviste de navigație, confort, siguranță și divertisment, experiența Urus Graphite Capsule atinge niveluri fără egal, atât la bord, cât și la distanță.

SPECIFICAȚII TEHNICE

CILINDREE
3,996 cm³ (243.85 cu in)
PUTERE MAXIMĂ
666 CV (490 kW) @ 6,000 rpm
VITEZA MAXIMĂ
305 km/h
ACCELERARE 0-100 KM/H (MPH 0-62)
3.5 s
Solicitare detalii
Trimite un e-mail prin acest fomrular

Informații despre clienți

Am dori să vă informăm în continuare în legătură cu ultimele noutăți despre produse, oferte și servicii de marketing. Toate informațiile furnizate vor fi utilizate și prelucrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Da, doresc să primesc știri despre produse, oferte și servicii de marketing prin:

MOTOR ȘI TRANSMISIE

URUS S ENGINE
MOTOR

Urus Graphite Capsule are un motor V8 twin-turbo cu o putere maximă de 650 CP și oferă cel mai bun raport putere-greutate din segmentul SUV.

URUS S SAFETY
SIGURANȚĂ ȘI SISTEME DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER

Dotat cu cele mai actuale sisteme de tracțiune și siguranță, Urus Graphite Capsule poate fi personalizat pentru a corespunde cerințelor clienților.

URUS S ANIMA
ANIMA

Selectorul ANIMA se află la baza dinamicii conducerii Lamborghini, sistemul cheie de control pentru selectarea configurației dorite.

URUS S TEHNOLOGIE
TEHNOLOGIE ȘI INFOTAINMENT

Sistemul de Infotainment Lamborghini III (LIS III) este prevăzut cu două ecrane tactile intuitive cu feedback haptic, comenzi vocale interactive și trei afișaje inovatoare de înaltă definiție.

URUS S TRANSMISIE
TRANSMISIE ȘI ȘASIU

Urus Graphite Capsule este dotat cu sisteme de ultimă generație pentru controlul dinamicii autovehiculului.

Consumul de combustibil și valorile emisiilor tuturor autovehiculelor promovate pe această pagină - Consum de combustibil și emisii: 19,2 - 12,7 l / 100 km; Emisii de CO2 combinate: 460 g/km - 325 g/km (WLTP)